Afbeelding
online foal auction

BWP Online Foal Auction

Stamboek
BWP
BRp
Connemara
Startdatum
Einddatum
Type event
Nationaal

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN: BWP Online Foal Auction | Belgian Warmblood (belgian-warmblood.com)

 

De BWP Online Foal Auction staat open voor BWP-veulens in de opties springen en dressuur, voor BRp-veulens én Connemaraveulens.

 

Hoe kan jouw veulen geselecteerd worden? Het veulen moet deelnemen aan een BWP- of BRp-veulenwedstrijd. Op die wedstrijd moet het veulen minimum 75% behaald hebben. Hier vind je de selectiemomenten.  Connemaraveulens kunnen vrij inschrijven. De inschrijvingen worden ten gepaste tijde open gezet.

 

Als aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, kan het veulen ingeschreven worden voor de BWP Online Foal Auction. Inschrijven kan via het online formulier dat ten gepaste tijde geactiveerd wordt. Bij inschrijving voor de veiling dient er voor BWP veulens 350 euro inschrijfgeld betaald te worden op rekening van BWP BE40 7364 0368 4863. Voor BRp veulens en voor Connemaraveulens bedraagt het inschrijfgeld 175 euro.

 

Op 31 augustus, tijdens het Nationaal Kampioenschap BWP Eliteveulens, is er een opnamedag voorzien waarop de foto's en videobeelden zullen worden gemaakt. Daar vindt tegelijkertijd ook een diergeneeskundige controle plaats.

 

Klik hier voor de veilingvoorwaarden.

 

Klik hier voor de selectieovereenkomst Connemara.